KONTAKTY

NÁKUPNÍ GALERIE COOL HOME
U STADIONU 714/30
MOST 43401
cool-home@seznam.cz


ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 99,00 Kč (3,96 EUR)
DOSTUPNÉ
naše cena 99,00 Kč (3,96 EUR)
DOSTUPNÉ
naše cena 99,00 Kč (3,96 EUR)
DOSTUPNÉ

NOVINKY

arr35.8.2018 POŠTOVNÉ JIŽ OD 30 KČVážení zákazníci, připravili jsme pro Vás zvýhodněné poštovné již od 30 kč  ... arr324.06.2018 - Samolepky na autoSuper novinka v naší nákupní galerii. Samolepky na auto, kterým se také říká nálepky na auto,... arr3Přijde vám vaše domácnost nudná a okoukaná? Oživte ji! Doma se každý z nás chce cítit příjemně. Není se proto čemu divit, že si dáváme záležet s výběrem... arr3Originální samolepky na zeď oživí bydlení. Už je máte doma?Každý z nás čas od času přemýšlí nad způsobem, jak svému bydlení dodat nový šmrnc a nádech, aby nám...

ANKETA

ODKUD JSTE SE O NÁS DOZVĚDĚLI?

ZBOŽÍ 37% HEUREKA 24% FACEBOOK 17% GOOGLE 21%

 

 

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Veronika Walterová ., se sídlem U Stadionu 714/30, IČ 03413951 , (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura MediaUP
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů